Friday, 30 September 2016

Yeah! Dah Beli Portable Gas Stove

Lama sangat dah nak beli benda ni. Selalu sangat dah survey harga kat Lazada. Tapi tak beli pun. Kali ni nekadkan hati gak beli heheeh...Penting ni kalau nak camping. Selalunya kami guna yang dapur lilin tu je. Memang boleh masak macam biasa, tak susah pun cuma kalau ada ni lagi senang kan. Lilin tu asyik nak kena refill je. Gas ni mungkin lebih lama tahan hayat apinya. Hope so.

Kita try nanti bila gas stove ni dah sampai depan mata. Hujung tahun cuti sekolah memang plan nak bercamping. Best wooo

Harga gas stove ni RM49 + RM1.70 untuk delivery. Tak tau kenapa murah sangat caj tu. Tapi itulah keistimewaan Lazada ni. Saya memang banyak kali jugak beli barang kat sini. So far puas hati.

Actually banyak lagi brand lain gas stove ni. Kenapa saya pilih yang ini? Tentulah sebab harga nya murah heheheh


No comments: