Wednesday, 17 August 2011

Tools Baking Baru

Sabtu lepas pegi Tesco. Belek-belek kat barangan bahagian dapur terjumpa pulak banyak tools comel kat sana. Wah, teruja kejap. Rasanya semua nak ambik. Harga murah jugak. Silicon pan cuma RM5.00. Macam-macam jenis ada. Aku ambik bentuk bear.
Lepas tu beli paper cup sebab coraknya menarik. Yang sedia ada kat rumah cuma plain. Pastu ternampak paper cup bentuk hati (love).

Teruslah ambik jugak. Dah plan nak buat apam polka dot dalam ni. Mesti comel. Ni pun harga RM5.00. Tapi mungkin paper cup ni sebenarnya untuk coklat sebab macam aluminium sikit. Tapi sebab comel sangat aku ambik jelah.

No comments: